Ubuntu Server usability papercuts

Fa algun temps es va crear el projecte One Hundred Papercuts per a resoldre petits detalls d’usabilitat que afecten a l’escriptori d’Ubuntu. La iniciativa va tenir força èxit i s’està repetint en d’altres contextos.

Segueixo de prop les reunions de l’equip d’Ubuntu per a servidors i ja fa dies que s’està parlant de dur a terme una iniciativa similar per als paquets que gestiona aquest equip: Server usability papercuts. La idea és millorar alguns petits aspectes de les instal·lacions en servidors. El tipus de millores van des de canviar els valors predeterminats per d’altres de més adients, descriure millor les dependències o recomanacions entre paquets, resoldre petits inconvenients en les actualitzacions, etc.

Com podeu ajudar?

Com que en principi aquests papercuts només poden ser coses molt senzilles de resoldre, una manera de col·laborar seria fer-se càrrec del problema i així aprendre els conceptes bàsics sobre els paquets d’Ubuntu i la resolució d’errors, amb l’ajuda de l’equip d’Ubuntu per a servidors, és clar. Però si no disposeu de prou temps i coneixeu alguna d’aquestes coses que us farien la vida més fàcil als vostres servidors o que us estalviarien un maldecap cada vegada que actualitzeu el sistema, podeu nominar l’error afegint una tasca per al projecte Ubuntu Server papercuts.

Vegeu l’anunci original al blog de l’equip d’Ubuntu per a servidors per a més detalls.